fredag den 9. august 2013

Jamón Ibérico

Så ankom den - den spanske sortfods skinke. En ægte Jamón Ibérico med stativ, kniv og strygestål. Gemalen gik straks igang som slicemaster og skar en god lille tallerken fuld, incl. diverse smagsprøver, af den fine skinke.

De første skiver af skinken blev spist, som eftermiddags snack i en foccaccia bolle, hjembragt fra det lille gårdbageri på Hven, også kaldt Durumbageren. Fra en stalddør kan man købe det lækreste durumbrød og udover to de foccaccia boller, købte vi også to meget lækre kanelsnurrer med sesamfrø på toppen.

Skinken er købt over nettet direkte hos en spansk leverandør, så det var selvfølgelig et sats, om kvaliteten var okay, men den viste sig heldigvis at være tilfredsstillende. 

Kniv og strygestål var en del af pakken, men bliver kasseret, da det er ikke bedre værd. Istedet er laksekniven fundet frem og slebet og nu øver Slicemasteren sig i, at skære ultratynde skiver, der nærmest smelter på tungen.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar